۰۹ / خرداد / ۱۴۰۵ - 30 May 2026
23:09
کد خبر : 9741218
۲۱:۰۴

۱۴۰۴/۱۰/۳۰
ملانوری شمسی:

وفاق ملی و مبارزه با فساد از مطالبات جدی جامعه است 

همدان-استاندار همدان با تأکید بر لزوم اجرای وفاق ملی و مبارزه جدی با فساد، ترک‌فعل و قصور در کار را از چالش‌های اصلی دانست و بر مدیریت جهادی، پیشگیرانه و حضور به‌موقع در صحنه برای حل مسائل مردم تأکید کرد.

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، حمید ملانوری‌شمسی در آیین تکریم و معارفه رئیس منطقه ۴ و بازرس کل استان همدان که در سالن شهدای استانداری همدان برگزار شد، اظهار کرد: جامعه نیازمند آن است که وفاق ملی به معنای واقعی در جامعه و در موضوعات مختلف اجرایی شود.

وی افزود: موضوع مبارزه با فساد و رانت، برخورد با تخلف، تقلب و ترک فعل‌ها هم وظیفه قانونی، اجرایی، اخلاقی، دینی و شرعی و هم جزء مطالبات جدی برای ما است، آن چیزی که ما را رنج می دهد قصور در کار و ترک فعل‌ها است.

استاندار همدان با بیان اینکه ما مردم با بصیرتی داریم که در عرصه‌های مختلف خود را نشان دادند و به راحتی می‌توان به آنها نمره داد، گفت: مردم ما آگاه و موقعیت شناس هستند و خوب می‌توانند قضاوت کنند.

وی با اشار به اینکه چند نکته مهم برای حل مسائل جامعه و رفع نیازهای مردم داریم و آن وضع قوانین خوب و بروز و مورد نیاز جامعه مدیریتی است، ابراز کرد: دومین موضوع مدیریت در صحنه، جهادی، تحولی، خلاقانه و نوآورانه و در بین مردم بودن است و مدیریتی که بتواند به موقع عمل و برنامه‌ریزی کند.

ملانوری شمسی با بیان اینکه در جنگ اخیر کمترین خسارات را داشتیم و این یعنی حضور به موقع داشتن، خاطرنشان کرد: در کنار این‌ها توجه به اصل پیشگیری بسیار مهم است، ما نباید بگذاریم مسئله با هزینه سنگین‌تر ایجاد شود و هنر مدیریت فهم به موقع، انگیزه داشتن، سرمایه گذاشتن و... است.

وی با بیان اینکه از خدمت کردن به مردم نباید هراسید، آنجایی باید هراس داشته باشیم که بخواهیم فساد ایجاد کنیم و در ذهن خود گرفتار یک رانت و منفعت طلبی باشیم، عنوان کرد: در بحث نظارت همه ما نیاز به نظارت به موقع و دقیق و صحیح و با برنامه داریم، همه و باید در کنار هم به عنوان همکار هم افزایی داشته باشیم تا مسیر پرشتاب جلو رود و سرمایه اجتماعی نظام افزایش یابد.

استاندار همدان یکی از مهم‌ترین موضوعات را ریسک‌پذیری در استان دانست و تصریح کرد: امروز استان همدان یکی از صحنه‌های عملیاتی را دارد و سال گذشته ۶۳ درصد رشد استانی داشتیم.

رئیس کل دادگستری استان همدان نیز در این مراسم با بیان اینکه در استان همدان تعامل بسیار خوبی بین اعضای شورای تامین و قوای سه گانه وجود دارد، گفت: وظیفه سازمان بازرسی مبارزه با فساد و جلوگیری از رانت در دستگاه اجرائی است.

بهروز محمدی مهر افزود: ما می‌توانیم در دستگاه‌های نظارتی و بازرسی، افرادی که دارای قدرت ریسک هستند و خطرپذیری دارند کمک کنیم و دید دادگستری استان همین بوده و همین راه را ادامه خواهیم داد تا اوضاع در استان کنترل شود.

انتهای پیام/


گزارش خطا
ارسال نظرات شما
x

عضو کانال روبیکا ما شوید